A fogorvos válaszol

Foggyulladas

C. Patrícia

Hetfon kezelni akartuk egy lyukas fogamat, de tobb injekcio utan sem zsibbadt el( mar korulotte minden zsibbadt) a furas iszonyatosam fajt, igy abba is hagytuk. A doktorno tett be ideigolot, de ez szerdan ki lett veve, talan sima vatta lett beteve es lelett zarva. Aprilis kozepen kell vissza mennem, de tegnap ota kezd luktetni a fog, felek nagyon meg fog fajdulni. Mit tudnek tenni? A kovetkezo alkalommal gyokerkezelnenk, de mi lesz ha megint nem zsibbad le? En mar iszonyatosan felek.. kivul nincs jele a gyulladasnak, de belul gyulladt a fog es most mar kezd fajni is..

Válasz

Kedves Kérdező!

Mindenképpen jelezze ezt a kezelőorvosának!

Ilyenkor a fogbél elhalását kísérő gyulladásról van szó, amit sokszor sajnos tényleg nehéz elérzésteleníteni. Ilyenkor szoktuk rövid ideig használni az Ön által is említett „idegölő” anyagot. Ennek hatására a következő alkalommal már gördülékenyebben fognak menni a dolgok!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk