A fogorvos válaszol

Foggyulladás szájzárral

V. Edit

Jó napot!A segítségüket szeretném kérni.Már majdnem 2 hete begyulladt az egyik fogam,hozzáteszem az én hibámból,mert lukas volt.Mivel nagyon fájt,nem úgy mozgattam a számat,szájzárat is kaptam.Megkérdeztem egy orvost,azt mondta elég ha próbálom feszíteni a számat,így elmúlik a szájzár.Segített is,elmúlt,a gyulladás is,viszont rá 2 napra megint,viszont most be is dagadt,és visszajött a szájzár is,valamint nehezen megy a nyelés.sajnos a munkám nem engedte hogy fogorvoshoz menjek,meg egyedül nevelem 2kisgyerekemet,így megpróbálok önöktől segítséget kérni ezügyben.hozzáteszem rettegek a fogorvosoktól!

Válasz

Mindenképp keressen fel ügyeletes fogászatot vagy szájsebészetet, kezeletlenül a gyulladás nagymértékben tud terjedni akár a lágyszövetek között, ami igen súlyos állapothoz vezethet! A fogat valószínüleg el kell távolítani, lehet ezt akár most, akár a gyulladás megszűntetése után (tályogmegnyitás és antibiotikum kezelés után), de kezeletlenül állapota csak romlani fog!

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk