A fogorvos válaszol

Foggyulladás

T. Mária Mercédesz

Tisztelt Doktor Úr/Nő!!
Olyan problémám lenne , februárban elkezdett fájni a fogam de mivel 9hónapos terhes voltam mindenhonnan el küldtek mondták majd szülés után Szülés után elmúlt a fájdalom szóval úgy döntöttem,hogy nem megyek el orvoshoz de rá pár hétre megint vissza jött viszont a környéken sehol sem adnak időpontot mostanában a legközelebbi időpont amit most mondtak nekem szeptember vége
Viszont nincs olyan nap hogy ne fájna és ki van lyukadva és le van törve attól félek,hogy ha sokáig váratnak egyéb problémák is lesznek
Tanácsot szeretnék kérni,hogy mit tudnék csinálni esetleg enyhíteni a fájdalmat ,mert a fájdalom csillapítók nem használnak ?.

Válasz

Kedves Kérdező!

Akut páciensként (tehát állandóan meglévő fájdalommal, melyen a fájdalomcsillapító sem segít) szinte bárhol fogadják pár napon belül, ebben biztos vagyok. A területileg illetékes fogorvosának ez törvényi kötelessége is. Magánrendelőben a telítettség függvényében, de legkésőbb 1-2 napon belül szoktunk időpontot biztosítani.

Bejelentkezéskor jelezni kell részletes állapotát, illetve azt, hogy kismama és szoptat.

Kérem, keresse rendelőnket bizalommal panaszával!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk