A fogorvos válaszol

Foghíd leesik

.

Kedves Uniklinik!

9 hónapja lett véglegesen beragasztva felül egy 3 tagból álló hidam ami most leesett. Az orvosom azt mondta, hogy előfordulhat, hogy a ragasztók nem mindig viselkednek úgy ahogyan kéne. Valóban lehetséges ilyen? Vagy inkább az lehet a gond, hogy túl picire lettek csiszolva a fogaim és nem tartja meg a hidat? Ha ez az eset áll fent utólag ez korrigálható?

Köszönöm szépen a választ!

Válasz

Kedves Kérdező!

Látatlanban az előkészített csonkok méretével kapcsolatban nem tudunk a kérdésére válaszolni. A rögzítés azonban elengedhet, viszont nem szerencsés, ha ez már 9 hónap után megtörténik.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk