A fogorvos válaszol

Foghídak után

M. Melinda

Üdvözlöm!
Készíttettem hídat mindkét oldalra a felső hátsó fogaim pótlására.megszenvedtem velük talán még most sem az igazi,a bal hátsó fogam bizonyos helyzetekben szinte útban van.már többször voltam vissza,de már nem biztos,hogy jó lenne az alsó saját fogamból csiszolni.Viszont szt vettem észre,hogy elfotdulak a saját alsó fogaim.lehetséges ez?nagyon szomorú vagyok,hiszen eddig szépek voltak.azért csináltattam meg,mert kattog már jó ideje az állkapcsom.persze ez most is így van.Voltam Pesten a Semmelweis kft-nél,de csak vmi speciális harapásemelő segíthetne.De mivel ki sem tudom rendesen nyitni a számat így félek a mintavételtől.köszi a segítséget.

Válasz

Kedves Kérdező!

Az állkapoccsal kapcsolatos problémákat komolyan kell venni, és minél előbb rendbe kell hozni. Ezzel speciálisan képzett fogorvos kollégák foglalkoznak csak.

Amennyiben a Semmelweis Egyetemen a fenti információt kapta, úgy azt a kezelési tervet kellene követni.

Köszönettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk