A fogorvos válaszol

foghúzás

Jó napot kívánok!Pénteken kihuzták a bal alsó 5. fogamat,és azóta is fájdogál.A dokoktor azt mondta,hogy mossam meg rendesen,nem baj ha kivérzik,de hogy nem szabad belepedékesednie.Ez igaz?van itthon Corsodyl meg Hyperol,e kettővel szoktam öblögetni.Ezek jó rá?Mennyi idő után lehetséges hogy fájdalommentes lesz:?

Válasz

A foghúzást követően nem szabad öblögetni és szivogatni a húzás területét! Ennek oka, hogy a kihúzott fog helyén keletkező vérrögből alakul majd ki a csont és az íny, és ha ez kiöblítésre kerül, akkor elhúzódó (3-4 hét) lesz a sebgyógyulás, amely tompa fájdalommal jár együtt.

Természetesen a húzás területét óvatosan mosni kell.

Ezért, kérem keresse fel a fogat eltávolító kezelőorvosát!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk