A fogorvos válaszol

Foghúzás

Üdv! Hétfő kihúzták a bal felső leghátsó nagyörlő fogamat, amit csak úgy tudtak, hogy 3ba vágták és eltávolították mivel törött volt, amikor hazamentem viszonylag sokáig szivárgott belőle vér, éjszaka talán még a vérdugó is kijött mert az üreg tiszta volt, de reggelre mikor felébredtem akkor visszament a vérdugó, és utána valamilyen fehéres kocsonyás állagú anyag tömítette el a fogmedert. Érdeklődni szeretnék, hogy ez normális e, illetve az hogy az injekció helye amit szerintem állkapocsba kaptam kattog az állkapcsom meg fáj ha teljesen ki akarom nyitni illetve rágásnál is, plusz kellemetlen a lehetelem is egy kicsit, illetve ha lehajolok egy kicsikét húz az arcom.

Válasz

Kedves Kérdező!

A fehéres lepedék a húzás helyén normális az összegyűlt kis vérdugó tetején. Ez a gyógyulás egy természetes folyamata.

A többi leírt panasza is normálisnak tekinthető. Amennyiben panaszai nem javulnak 1 héten belül, vagy fokozódnak, továbbá fájdalom lép fel, kérem keresse fel a beavatkozást végző kollégát kontroll miatt.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk