A fogorvos válaszol

Foghúzás

Üdv! 2 hete kihúzták a hátsó nagyörlő felső fogam, fájni nem fáj szépen gyógyul, a gödör még ott van csak belül már egy fehér réteg van rajta. És az érdekelne, hogy normális ha reggelente köpök akkor sárgás színű a nyálam? Az orvos ajánlott helyileg vízben összetört 2 darab hyperol tablettával való ecsetelést, de 1 hétre folyamatosan én kb 2 napig csináltam. Válaszukat előre is köszönöm!:)

Válasz

Kedves Kérdező!

A seb tetején megjelenő fehéres réteg a sebgyógyulás normál részét képezi. Nyilván leírás alapján ezt azért nehéz megállapítani, ezért kérem, amennyiben kétségei vannak, keresse fel kezelőorvosát kontroll céljából.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk