A fogorvos válaszol

Foghúzás

.

Jó napot kívánok. Lassan 1 hónapja hogy 2 szeri sebészi beavatkozással kiszedtek fent 16 darab fog gyökeret, elől volt egy kis genyzacsko is amit jól ke kelett takarítani.Aztan végül bevarták .Lett egy picike lyuk a szajpadlasomom,a sebesz mondta hogy a nyalkahartya kivekonyodott és azért lett de nyugodjak még be fog forni. De még nem történt semmi inkább nagyobbodott a lyuk.Az orvos azt mondta sok idő kell amíg beforr a lyuk.Szeretnem ha mondanának önök is egy véleményt.Koszonom.

Válasz

Kedves Kérdező!

Mivel az esetről sem röntgeneket, sem a teljes szituációt nem láttuk, illetve nem vagyunk tisztában az Ön esetleges háttérbetegségeivel, szedett gyógyszereivel, sajnos nem áll módunkban véleményt formálni.

Amennyiben másodvéleményt szeretne, a fent említettek miatt kizárólag személyes konzultáció után tudnak nyilatkozni szájsebész kollégáim, keresse őket bizalommal!

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk