A fogorvos válaszol

Foghúzás

F. György

Üdvözlöm.
2napja baloldalt a felső fogsor 14számú fogam kikellet húzni sajnos,lyuk keletkezett rajta és késő mentem el a fogorvoshoz igy nem tudta meg menteni.A kérdésem a következő lenne igy 2nap eltelte utánn is minimális duzzanat van rajta enyhe feszitő érzéssel, a mai nap a tükörbe probáltam nézegetni és a lyuk helye olyan feketés szinű ez normális? Illetve a érzéstelenitőt ahova kaptam az arcomba minimális duzzanat található ott is!! Igaz nagyon nehezen jött ki a fog,csak nem tudom hogy mind ez normális e most?
Válaszukat előre is köszönöm.

Válasz

Kedves Kérdező!

Valószínűleg panaszai a beavatkozást követő, általánosan meglévő panaszok, de mivel én pusztán az Ön elmondásából próbálom ezt megítélni, 100%-os választ nem tudok adni Önnek.

Bizonytalanság esetén kérem keresse fel kezelőorvosát!

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk