Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Foghúzás fogszabályozás előtt

G. Kálmán

Tisztelt Doktornő, Doktor Úr!Fogszabályozás előtt állok és két felső fogamat sajnos ki kell húzni, mert túlharapásom van és nincs hely. Eredetileg a két négyest húzták volna, de mivel az egyik oldalon az egyik hátsó nagyőrlőm mélyen tömött, ezért azon a felén inkább azt húznák ki.Ezzel kapcsolatban kérdezném Öntől, hogy ez a későbbiek folyamán mennyire lenne hátrányos például a rágás szempontjából, hogy ott eggyel kevesebb nagyőrlőm van? Illetve aggódom a kezelés utáni ajak deformálódástól, konkrétan, hogy be fog esni a felső ajkam. Ez szükséges és elkerülhetetlen?Köszönöm válaszát előre is!Kálmán

Válasz

A fogív konturjának változása magával hozza az ajak kontúrjának változását, de ez még nem azt jelenti, hogy be fog esni az ajka!
Az asszimetrikus fogeltávolítás nem okvetlenül jelent problémát, a fogak érintkezésének kell megfelelően alakulni a fogszabályozás végére! Ebben az esetben, nem jelent problémát a nagyőrlő fog hiánya!

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk