A fogorvos válaszol

Foghúzás lesz

T. Erzsébet

Tisztelt Uniklinik

Megszeretném kérdezni, hogy csütörtökön kihúzák a 26 ex. Fogamat a beutalon így van írva az a kérdésem, hogy ezután szoktak antibiotikumot felirni. A Története a fognak hogy tavaly nyáron fájt a fogam és ki szedték az ideget és be volt tömve sokáig ideiglenesen és nem mentem vissza vele csak múlt héten mert hol az orvos nem volt sokáig hol én felejtettem az időpontot és el lett húzva így a doktornő csináltatot egy rögent és sajnos ki kell húzni a fogamat bal oldalt fölül.
Köszönettel.

Válasz

Kedves Kérdező!

Antibiotikum elrendelésének szükségességéről kezelőorvosa fog dönteni. A fog eltávolítása önmagában nem indokolja, de lehet olyan tényező (pl az Ön anamnézisében vagy esetleg a beavatkozás során fellépő körülmény, ni t az arcüreg megnyílása), ami indokolja antibiotikum szedését.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk