A fogorvos válaszol

Foghúzás után

B. Lilla

Kedves Doktor Úr / Doktornő!

Mai nap délelőtt foghúzáson estem át, és 20 perc múlva az utasítás szerint kiszedtem a kis darab gézt, amit szorítottam, de ekkotr sem akartam nagyon nézegetni és piszkálni a fogam helyét, szóval miután elmúlt a zsibbadás, csak délután, órák elteltével vettem észre, hogy még bent van egy nagyobb darab géz, amit csak most szedtem ki. Olvastam, hogy fontos a vérdugó kialakulása és bent maradása, most nem tudom így mi a helyzet, de lehet ebből baj?

Válasz

Kedves Kérdező!

Nem gondolom, hogy ebből lehetne baj. Amennyiben a következő napokban fájdalmat tapasztal, (ez tipikusan a foghúzás utáni 3. napon szokott jelentkezni) kérem keresse fel kezelőorvosát egy kontroll céljából.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk