A fogorvos válaszol

Foghuzás után

E. Légler

Tiszteletem. Másfél honapja húzták ki a gyökérkezelt, letört fogam. Utána afta jelent meg ami sok fájdalommal járt de lassan elmúlt. Utána gyulladasba volt ujra az ìnyem amit corsodyllal kezeltem majd egy 2 hétig tünetmentes volt. Örültem hogy végre vége majd ma megint egy kis pont van az ìnyemen es fáj és ugy látom gyulladásba lesz. Mi ilyenkor a teendo? Nem szivesen mennék vissza a dokihoz csak ha feltétlen muszáj. Normális hogy ennyi idő után is ujra probléma van vele? Koszonom a valaszat

Válasz

Kedves Kérdező!

Pusztán elmondása alapján nem tudok Önnek válaszolni sajnos, ehhez szájvizsgálat, röntgenek kellenek.

Kérem keressen fel egy szájsebész szakorvos kollégát!

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk