A fogorvos válaszol

Foghúzás után

T. Tina

Jó napot! 6 napja húzták ki a bal alsó hatosom (azt hiszem hogy így nevezik), és azóta rettenetesen fáj az ínem, éjszaka is felébredek a fájdalomra. Legalább napi 4-5 fájdalomcsillapítót be kell vennem, hogy eltudjak menni dolgozni, vagy birjak aludni, vagy egyáltalán bármit birjak csinálni. Azt szeretném kérdezni hogy ez normális? Illetve a mellette lévő (5ös) fogamnál, az ínyen van egy kisebb duzzanat, olyan mint egy fehér pukli. A fogorvosom tegnap onnan szedte ki a cérnát amivel össze volt varva az ínem. Szeretném kérdezni hogy ez az ugy mond pukli a varrat miatt lehet vagy pedig egy gyulladás? Mivel a fogorvosom nem tett erről említést. Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Sajnos a leírtakból úgy tűnik, hogy a foghúzás helye gyulladt be. Mindenképpen orvosi ellátásra tud javulni. Jelezze a kezelőorvosának a panaszait. Üdvözlettel : Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk