A fogorvos válaszol

Foghúzás után

H. Réka Gabriella

Szép napot!
Olyan kérdésem lenne, hogy 3 hete kihúzták egy nagyon problémás fogamat, le volt törve egy része kb az ígyemmel egy síkban volt. Ki tudták húzni, viszont nagyon lassan gyógyul. A doktornő mondta nekem hogy az ételmaradék ami a helyére megy, azt ha tudod piszkálja ki, mert az nem tesz jót neki. Én minden étkezés után fogamat mosok, kipiszkáltam belőle mindig, ami esetleg benne maradt, de most nemrég a piszkálással sajnos elkezdett vérezni. Nagyon aggódok, hogy nehogy valami baj legyen. Ettől félnem kell, hogy rosszat csináltam esetleg?
Előre is köszönöm a válaszát!

Válasz

Kedves Kérdező!

Ne szegje kedvét, ugyanilyen alaposan, de kicsit óvatosabban tisztogassa a sebet. Nagy kárt nem tud csinálni, annál gyorsabb a gyógyulás, minél tisztább a seb környéke. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk