A fogorvos válaszol

Foghúzás után

S. Balázs

Tisztelt Doktor úr/nő.

A mai napon kihúzták a jobb felső 6-osomat. 5 nappal ezelött be volt gyulladva és nagyon fájt, a gyulladást lekezeltem antibiotikummal és a mai nap folyamán a doktor úr eltávolította, elég nehézkesen, mivel eléggé le volt töredezve már a fog, viszont ahogy haza értem észre vettem valami lógó bőrszerű dolgot a fog helyén.
A kérdésem az lenne hogy mi lehet ez? Okod ad aggodalomra? szürkés színű bőrszerű zacskócskának néz ki amit vékony pici szál tart csupán, és levele lóg egészen a mellette lévő fog aljáig.
Sajnos a doktor út ma volt utoljára, holnaptól szabadságon lesz ezért nem tudok vissza menni hozzá.

Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Sajnos pusztán leírása alapján nem áll módomban bármit is mondani erről, hiszen semmilyen információval nem rendelkezem az eset kapcsán.

Amennyiben kezelő orvosa szabadságon van, úgy vagy az ő általa meghagyott helyettesítő orvost, vagy egy másik orvost szíveskedjék felkeresni panasz esetén.

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk