A fogorvos válaszol

Foghúzás után

.

Kedves Doktor nő / Doktor úr! Lassan másfél hónapja húzták ki a felső bölcsességfogam,kicsit nehezen jött ki de egybe.Azóta néha,ha erősen megnyomom tompàn fáj a mellette lévő fogam, de csak akkor.Pár hete visszamentem fogorvosomhoz aki megröngenezte,és valamivel bekente.Ezen a fogamon nem látok lyukat.Aggódom hogy megsérülhetett-e a másik fog gyökere,és ha igen ilyenkor mit lehet tenni,kihúzzák?Vagy lehetnek még utófájdalmak?

Válasz

Kedves Kérdező!

Elképzelhető, hogy a húzás közben sérült az előtte lévő foga. Amennyiben nem múlnak el panaszai, a fog ráharapásra, vagy melegre érzékennyé válik, úgy gyökérkezelés lesz szükséges. Erre igen kicsi az esély, ne izguljon, valószínűleg rendbe jön majd. 

Kihúzni biztos nem kell majd!

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk