A fogorvos válaszol

Foghúzás után

Üdvözlöm ,

1 hete húzták ki az egyik őrlőfogam. Az első 2-3 pár napban nem éreztem fájdalmat, viszont azóta egy szomszédos fogam érzékeny lett és fájdalomcsillapító szedése nélkül sajog is. A húzott fog nem volt gyulladt, csak a gyökér töve, ami egy röntgen felvétel készítésekor vett észre a kezelőorvos. Az ő tanácsára távolítottuk el a fogat, hogy ez később ne okozzon bajt. Ez a fájdalom normális? Tanácstalan vagyok, mert a kezelőorvosom szabadságon van, és nem tudom , hogy van-e értelme ezért másik fogorvost keresnem.

Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Sajnos látatlanban, röntgen felvétel megtekintése nélkül, illetve szájvizsgálat nélkül nem tudjuk mi a pontos diagnózis, mi volt a húzás oka, illetve ez okozhat-e most panaszokat egy szomszédos fognál.

Én azt tanácsolom, amennyiben belátható időn belül kezelőorvosa nem tudja kontrollálni Önt, úgy keressen fel egy másik fogorvos kollégát!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk