A fogorvos válaszol

Foghúzás után

SzépNapot!
Tegnapi nap folyaman az arcom elkezdett dagadni, fajt a fogam. Elmentem az ugyeletre, kihúzattam a fogam. ( eleg nehezen tudtak kihuzni)
Ugyanolyan duzzadt az arcom.. sőt..
az lenne a kerdesem, hogy a gyulladt fog eltavolitasaval nem kellene a duzzanatnak is megszunnie? Ha igen az kb hany nap mire lemegy a duzzanat?

Koszonom elore is.

Válasz

Kedves Kérdező!

A leírtak alapján elvileg antibiotikum kúrát is kellett kapnia.

A fog eltávolításával, és a szedett antibiotikummal 1-2 nap alatt el kell kezdenie leapadni a duzzanatnak. Alapvetően duzzanatot a fog nehezített eltávolítása is okozhat. Bármilyen bizonytalanság, illetve állapotának romlása esetén kérem keressen fel egy fogorvos kollégát.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk