A fogorvos válaszol

Foghúzás után 6 nappal

Tisztelt Hölgyem/Uram!Múlt hét szerdán kihúzták bal oldalon a leghátsó fogamat.5 nappal rá elkezdett fájni a helye, valószínű hogy csak húzódik össze, mert a fognak véleményem szerint nem volt különösebb baja, mint hogy lyukas volt. Lehet annak valószínűságe, hogy maradt benne egy része, amikor a fogorvos mutatta, úgy nézett ki egybe van.Illetve az ínyemen van egy pici bubi az ínyemen nem fáj és lehet ott is volt a foghúzás után csak én nem vettem észre. Nem is fáj.

Válasz

Kérem, keresse fel a fogat eltávolító kezelőorvosát! Az, hogy a fog teljes egészében eltávolításra került- e röntgenfelvétel készítésével ellenőrízhető.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk