A fogorvos válaszol

Foghúzás után

B. Dorottya

Tisztelt Uniklinik!
Tegnap reggel húzták ki a bal alsó 7es fogamat, nem volt gyulladt, de belül teljesen tönkrement. Nehéz húzás volt, darabolni és vésni is kellett. A vérzés a húzás után elállt, de délután elég erősen újrakezdődött, vissza is mentem, de rendben találták. Bár hatalmas a lyuk, nem varrták. Tegnap.délután és még ma reggel is vérezgetett, és az a gyanúm, hogy nem alakult ki emiatt a vérdugó – bár mivel ez az első foghúzásom, nem igazán tudom hogy kellene kinéznie. A seb alján van egy kevés feketés anyag, oldalt fehéres, zöldes, de annyira hátul van hogy nem nagyon látom. Kicsit elkezdett összehúzódni. Őszintén szólva nem tudom, rendben van-e ez így, főleg hogy nagyon fáj, nem csak a fog helye hanem az alsó állkapcsom és a fülem előtt is, feszül a nyakam, még cataflam mellett is érzem. Tudom hogy csak tegnap húzták, és mondták hogy fajni fog, de idegesít a dolog. Tudnának tanácsot adni, mennyit várjak,mennyi a normális gyógyulás? Nem akarok feleslegesen visszarohangászni, nem is biztos hogy tudnának rögtön fogadni.
Válaszukat előre is nagyon köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Mindenképpen a beavatkozást végző orvost kellene felkeresni panaszaival.

Sajnos pusztán leírás alapján nem áll módunkban véleményt formálni a jelenlegi helyzetről. Továbbá az Ön általános betegségeiről, szedett gyógyszereiről, a beavatkozás körülményeiről semmilyen információval nem rendelkezünk, ezek egyike esetleg nagyban befolyásolhatja jelenlegi állapotát.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk