A fogorvos válaszol

Foghúzás után bentmaradt fogdarab vagy csontdarab

Kedves doktornö. lassan elmultak a fájdalmaim a huzást követö 5. nap után.viszont észrevettem egy darabot vagyis a fogam egy darabját ami bent maradt. gondolom nemkéne ottlennie. mit lehet ienkor tenni? ezt kiszedik vagy kiesik magátol?okozhat e ez még problémát esetleg fájdalmat gyulladást ismét?

Válasz

Amennyiben akár egy fogdarab (ennek kicsi a valószínűsége), akár a fogat körülölelő csontállomány egy darabkája a sebben Ön által is észlelhető, érdemes megmutatni a fogorvosnak. Általában idővel magától is kilökődne, de a sebgyógyulást gyorsítaná és megnyugatóbb lenne egy professzionális sebtoilette, esetleg egy kontroll röntgen felvétellel kiegészítve.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk