A fogorvos válaszol

foghúzás után egy héttel még mindig szörnyen fáj

Tisztelt Doktornő!Múlt héten csütörtökön húzták a jobb felső régebben gyökérkezelt fogamat.Sajnos a hét elején még mindig fájdalmaim voltak így visszamentem az orvoshoz.Felírt Dalacint és cataflamot, hogy szedjem. Sajnos még mindig nem csökkent a fájdalom. A Dalacint két napja szedem.Az arcom még mindig be van dagadva.Mondta az orvos, hogy be van gyulladva az egész csont is. Ön szerint mit kellene tennem, hogy minél hamarabb elmúljon a fájdalom? Lehetséges, hogy fel kéne nyitni a szájsebészeten, hogy távozni tudjon a genny? Nem tudom mitévő legyek. Válaszát köszönöm!

Válasz

Elképzelhető, hogy a sebet érzéstelenítésben ki kell tiszítani. Az antibiotikumot mindenképpen szedje be a kúra végéig és a megbeszélt terminus előtt keresse fel a fogat eltávolító kezelőorvosát!

Mielőbbi jobbulást!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk