A fogorvos válaszol

foghúzás után foghely fájdalom

3 hónapja húzták ki a jobb felső 4. fogamat. A helye 1 hét után begyulladt,genny csorgott belőle, majd a fogorvos kitisztította. Továbbra sem javult,fájt ezért antibiotikumot írt fel és a sebbe is tett gyógyszert. Az utolsó antibiotikumos napon nagyon fájt, majd egy kis darab csontszilánk lökődött ki belőle. Ezután jobb is lett. Eltelt 1 hónap és újra érzem hogy fáj a foghelye!! Mi okozhatja ezt, lehet hogy még mindig maradt bent a sebben további csontszilánk? Ennyi idő elteltével okozhat még gondot??? Köszönöm előre is válaszát.

Válasz

Az ennyirre elhúzódó sebgyógyulás esetében mindenképpen szükséges lenne egy röntgenfelvétel készítése, amelyen jól látható a húzás területe. Azt is érdemes vizsgálni, hogy nem egy másik fog okozza- e a problémát, és az abból kiinduló fájdalom sugárzik a kihúzott fog területére.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk