A fogorvos válaszol

Foghúzás után melette lévő fog fajdalma.

R. Tibor

Tisztelt Doktor! Próbálom rövidre fogni. Hétfőn eltavolitottak egy csúnyán gyulladt bűzös gennyes felső 5-ös fogat sajnos nem lehetett már menteni hónapokon keresztül próbálták hiába. A lényeg hogy fáj a melette lévő 4-es fogam elég erőteljesen. Természetesen 2napra rá visszamentem az orvoshoz ő csinált rontgent ami azt mutatja hogy az a fog egészséges nincs rajta gyulladás.. Viszont azt tudni kell hogy én az elmúlt 7 hónapban már 7 doboz antibiotikumot beszedtem… Szintén fogaszati probléma 5 fogamat húzták a 7 hónap alatt. A kérdésem lényege lehet hogy azért nem látott az orvos semmit a 4-es fogamon mert a hónapról hónapra szedett antibiotikum eltünteti a gyulladast onnan és majd egyszercsak megint látható lesz a rontgenen ?? Remélem jól fogalmaztam. Köszönöm a válaszát.

Tisztelettel: Alexandra

Válasz

Tiszetelt Kérdező!

Az antibiotikum szedése csak a panaszokat csökkenti, de a röntgenárnyékot ami egy esetleges gyulladás miatt alakul ki a foggyökér körül nem befolyásolja, nem tünteti el. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk