A fogorvos válaszol

Foghúzás után mellette lévő fog fáj

Tisztelt Doktornő / Doktor úrBölcsességfog húzás után, másnap arra lettem figyelmes, hogy a húzott melletti fogam nyomásra illetve kopogtatásra fáj. Érdeklődnék, hogy ez normális-e, vagy esetleg húzás során ez is megsérült?Válaszát előre is köszönöm: Zsolt

Válasz

Lehet, hogy az érintett foga a húzás során sérült, de a panaszt az is okozhatja, hogy a fogeltávolításkor a fogágy traumatizálódik, az előtte levő fog hátsó megtámasztása megszűnik. Amennyiben nem múlnak a panaszai, kérem keresse fel fogorvosát!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk