A fogorvos válaszol

Foghúzás után nagy lyuk keletkezett, mert kiesett a vérdugó

.

Tisztelt Doktor Nő/Úr,Egy hete húzták ki a bal alsó 6os fogam, szerencsére viszonylag könnyen ment és szépen gyógyult, már a varratot is kiszedték. Viszont a varratszedés után véletlenül erősebben öblögettem és a fog helyéről egy nagy darab sárgás-szürkés, kellemetlen szagó, puha „cafat” esett ki és most egy mély lyuk maradt a helyén, szerencsére eddig nem kezdett vérezni. Az lenne a kérdésem, hogy ez a vérdugó lehetett-e és lehet-e ebből probléma? Illetve a nagy lyuk a helyén ekkora marad vagy bizonyos időn belül összébb forr-húzódik?Köszönettel,Mihály.

Válasz

A leírása alapján nem a vérdugót öblítette ki. A „lyuk” helye be fog gyógyulni és idővel az íny szintje is kiegyenlítődik majd.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk