A fogorvos válaszol

Foghúzás után-tej

.

Tisztelt Orvosok!

4 napja távolították el a 27-es fogamat.Nem volt egyszerű húzás,varrni kellett,de semmilyen panaszom nincsen az érzéstelenítő injekció óta.Nincsen fájdalom,duzzanat,a fog helye szép.Kaptam antibitokumot,melyet 7 napig kell szednem.A varratot a 14.napon veszik ki.Kérdésem,hogy sajtot,joghurtot illetve tojást,rántottát mikor fogyaszthatok?Meg kell várnom a varrat kiszedését?Illetve érdeklődnék,hogy a varrat kiszedése fáj e,akkor is kapok e majd injekciót,kell e utána bármire figyelni,hogyan készüljek?Köszönöm szépen válaszukat!

Válasz

Kedves Kérdező!

Általánosságban elmondható, hogy tejet, tejterméket szájsebészeti beavatkozás után 4-5 napig nem javasolt fogyasztani. A varratszedés rövid ideig tart, rendszerint fájdalmatlan, vagy minimális érzékenységgel jár, érzéstelenítőt rendszerint nem kell hozzá adni.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk