A fogorvos válaszol

Foghúzás után-tej

.

Tisztelt Orvosok!

4 napja távolították el a 27-es fogamat.Nem volt egyszerű húzás,varrni kellett,de semmilyen panaszom nincsen az érzéstelenítő injekció óta.Nincsen fájdalom,duzzanat,a fog helye szép.Kaptam antibitokumot,melyet 7 napig kell szednem.A varratot a 14.napon veszik ki.Kérdésem,hogy sajtot,joghurtot illetve tojást,rántottát mikor fogyaszthatok?Meg kell várnom a varrat kiszedését?Illetve érdeklődnék,hogy a varrat kiszedése fáj e,akkor is kapok e majd injekciót,kell e utána bármire figyelni,hogyan készüljek?Köszönöm szépen válaszukat!

Válasz

Kedves Kérdező!

Általánosságban elmondható, hogy tejet, tejterméket szájsebészeti beavatkozás után 4-5 napig nem javasolt fogyasztani. A varratszedés rövid ideig tart, rendszerint fájdalmatlan, vagy minimális érzékenységgel jár, érzéstelenítőt rendszerint nem kell hozzá adni.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk