A fogorvos válaszol

Foghuzas utána szüni nemakaro fájdalom

B. Annamária

Kedves Dr.
Olyan kérdésem lenne hogy kihuzták a jobbfelső 4 esem mer félbetört a fog. Azota visszont nagyon fáj az elöttelevő fog is a szemfog ami eddig nem fájt. A fejem is és az arcom is fáj ill lüktet is. A Huzzás Hétfőn történt, az érdekelne hogy ez normális?

Válasz

Kedves Kérdező!

Egy fog eltávolítását követően annak helyén keletkezik egy lyuk a csontban. Ez a beavatkozást követően vérrel telítődik fel, beavalvad, majd hosszú hetek/hónapok alatt ez alakul át friss csonttá.

Amennyiben véletlenül kiöblítette pl ezt a véralvadékot, vagy a seb befertőződött, úgy okozhat ez kínzó fájdalmat.

Mindenképpen fel kellene keresni kezelőorvosát, mert előfordulhat, hogy a sebet ki kell tisztítani, vagy antibiotikumot kell szednie.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk