A fogorvos válaszol

foghúzás utáni arcduzzanat

Tisztelt Hölgyem/Uram!40.hetes kismama vagyok.Olyan problémám van,hogy jan.1-jén nagyon fájt a fogam,lementem az ügyeletre,ahol kértem hogy húzzák ki a fogam.Azóta az arcom feldagadt,pont azon a részen,ahol ki lett húzva.Ilyenkor mi a teendő?Normális a dagadás a foghúzás után?Várom mielőbbi válaszát!Üdvözlettel:Szabina

Válasz

Kérem, vegye fel a kapcsolatot a szájsebészettel, ahol eltávolították a fogát!

Előfordulhat arcduzzanat, amely a fogeltávolítást követő 2. 3. napon a legintenzívebb. Mivel minden órás, ezért ha nincs javulás, akkor a szülést követően az adott kórház szájsebészetén érdemes lenne konzultálni a panaszairól.

Mielőbbi jobbulást!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk