A fogorvos válaszol

Foghúzás utáni fájdalom.

T. Klaudia

Tisztelt Doktorúr/ Doktor nő!
Letört jobb oldalon alul a második kisörlő fogam, körülbelül 2 hete elviselhetetlen fájdalmat éreztem ami előre nyilallt egészen az államig. Se enni, se aludni nem bírtam. Elmentem fogorvoshoz, ahol egy hete eltávolították a bajos fogat. 5 nap múlva ugyanúgy fájt, mire azt mondták kiesett a vérdugó, így excochleatio-t kellett alkalmazni, ma (08.30.-án) voltam csíkcserén, de a fájdalom nem szűnt meg, csak mérséklődött. Azt mondták már nem kell visszamennem, el fog múlni.
Antibiotikumot nem kaptam, a kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben mit tudok tenni?
Válaszát előre is köszönöm.

Válasz

Kedves Kérdező!

Ebben a helyzetben kiemelten fontos a terület megfelelő tisztán tartása, a megfelelő szájhigiéne a kezelő orvosa utasításai szerint.

Emellett, amennyiben panaszai pár napon belül nem javulnak, úgy kérem ismét keresse fel kezelőorvosát.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk