A fogorvos válaszol

Foghuzás utáni fájdalom

H. Roland

Szép jó estét! Tegnap marha szeles idő után kegyetlen éjszakát éltem át fogfajas erős fül fajassal ma reggel kihúzta doki jobb alsó utolsó előtti fogamat szuvas volt nem zsibadt el beletort de sikerült szetfurni és kiszedni az a problémám hogy a fülem ugyan úgy fáj és néha elég erosen a fog helye és a fél arcom meleg sot teszek a fulemre és fájdalom csillapitot szedek sokáig fog még fájni?

Válasz

Kedves Kérdező!

Ezzel kapcsolatban kérem keresse fel a beavatkozást végző orvost.

Én sajnos nem vagyok tisztában a teljes kórtörténettel, az esetleges szedett gyógyszereivel, kapott-e varratot, milyen állapotban volt a fog stb…

Akut páciensként természetesen ellátható!

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk