A fogorvos válaszol

Foghúzás utáni fajdalom

H. Krisztina

Jó napot!
Olyan problémám lenne hogy 2 nappal ezelőtt húztak fogamat , jobb felső 6-ost sajnos elég nehezen tudta kiszedni mert bele tört s nagyon nagy fájdalom árán tudta kiszedni gyökerenként. Mikor végzett be fogta az orrom s meg fújatta velem. Azt mondta minden rendben van. Azóta 2 nap telt el, de cataflam V nélkül létezni nem bírok! Tegnapi nap óránként annyira bele állt a fájdalom hogy fel tudtam volna kaparni a betont de hála csak pár percig tartott. Sajnos nem látom hogy benne van e a verdugo, de próbáltam csinálni róla képet a seb láthatóan húzódik viszont a lyukban pici buborékok vannak, lehetséges az hogy mégis átszakadt a szájüregem az arc üregemmel? Utólag is megtörténhet hogy átszakad 1 nappal húzás után? S ha igen mik a tünetei? Lázam nincs picit puffadt az arcom! Mit tanácsol? Mennyire normális és meddig a fájdalom! A fájdalmat inkább az arc csontomnál és a halántékomnál érzem, de egyre elviselhetetlenebb! Én annak tudtam be idáig a fájdalmat hogy biztos az injekció s hogy eléggé meg lett kínozva az inmyem! Legközelebb csak hétfőn tudnék vissza menni az orvoshoz!

Válasz

Kedves Kérdező!

Utópanaszok esetén, kérem minden esetben keresse fel kezelőorvosát.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk