A fogorvos válaszol

Foghúzás utáni fájdalom, gennyedzés

Köszönöm h válaszolt doktornö. tegnap kihuzattam a rossz gyulladt fogam.nem éreztem semmit hatott az érzéstelenitö.az orvos elég mogorva volt és le is tolt mivel folyt belöle a genny elég rendesen.a helyzet az h azota is elég rendesen fáj de ha veszek be fájdalomcsillapitot akkor elmulik.meddig tart ez a fájdalom és mennyi idö alatt gyogyul be a seb? a környezö fogaim fájnak meg a fejem is néha… jobb mint volt de ezse kellemes.normális ez ha a fog kihuzása után is panaszok vannak?

Válasz

A gyulladás a fog eltávolításával nem azonnal szűnik meg. Mivel genny is ürült a húzás után egészen biztos, hogy a környező szövetek nagy mértékben involválva vannak a gyulladás által. Ezért a fájdalom jelentősen csak a húzást követő 3-4 nappal fog csökkeni.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk