A fogorvos válaszol

foghúzás utáni fájdalom-meddig?

Hat napja húzták ki az alsó hatos fogamat, a húzás elég nehezen ment, legalább 30 percig kalapálták, vésték a fogat, mert az erős csontozat miatt nagyon nehéz volt eltávolítani. A problémám az, hogy még mindig fáj a helye… A 4. nap után visszamentem fogorvosomhoz, mert arra gondoltam, hogy esetleg begyulladt az íny, azt mondta, hogy nagyon szépen gyógyul a helye, nem piros, így gyulladás sincsen, ennek ellenére felírt nekem Dalacin antibiotikumot és fájdalomcsillapítót. Az elmondása szerint valószínűleg az erős vésés, kalapálás helye fájhat, ezt meg is értem, viszont még mindig fennál az erős fájdalom, 6 nap után is…. Ön szerint mikorra várható a fájdalom enyhülése, elmúlása?

Válasz

Az ilyen esetekben akár 7-10 napig is tapasztalható igen erős fájdalom. A fájdalm hátterében a nagyfokú szöveteltávolítás áll.

Mielőbbi jobbulást!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk