A fogorvos válaszol

foghuzás utáni hólyagok

Szép Estét! azt szeretném megkérdezni hogy ezen a héten hétfőn huzták a fogam ami elég keservesen jött ki mert füsészelték a 36-os fogam é csak ugy tudta kiszedni! Azota vagyis ma megjelent a fogam helye melett az inyemnél 3 kis fehér holyagocska! hogy mitől van ez? és tarthatok e attól hogy begyullad? előre is köszönöm! Tisztelettel: Szabina

Válasz

Javaslom, amennyiben panaszai lesznek (fájdalom, arcduzzanat) keresse fel a fogat eltávolító kezelőorvosát. Ellenkező esetben elegendő a seb megfelelő tisztántartása (naponta kétszer fogkefével szükséges a seb felszínét és környékét mosni).

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk