A fogorvos válaszol

Foghúzás utáni kellemetlen lehellet

Tisztelt Doktor úr/nő! Kb. egy hete kihúzták két fogamat és mindkettőt össze is varrták (a varrat jelenleg is bent van). Azonban 3-4 napja eléggé kellemetlen szájszagom van, ami a fog helyéből ered. A seb körül nem látszik semmi különös, szép tiszta. Mi lehet az oka? Talán a varrat? Mossam erősebben a fog helyét? Előre is köszönöm!

Válasz

Javaslom, keresse fel a fogat eltávolító kezelőorvosát. Egyrészt a varratot is el kell távolítani, másfelől pedig lehet, hogy a varrat ellenére kiesett a véralvadés a sebből, ilyenkor a seb begyullad, fájdalmas lehet, váladékozhat és kellemetlen szájsazgot okozhat. Ezt néhány napos helyi gyógyszeres kezeléssel lehet megszűntetni.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk