A fogorvos válaszol

Foghúzás utáni öblögető?

.

Érdeklődni szeretnék, hogy foghúzás után chlorhexameddel lehet e óvatosan (inkább csak oda tartva öblögetni? Önök szerint segít a gyógyulásban, seb összehúzódásában és fertőtlenítésben? Esetleg másik öblögetőt kellene használni? Utolsó kérdésem, hogy a húzás után hány napot várjak a használatával?Köszönöm!

Válasz

A chlorhexamed hatékony szájfertőtlenítő szer, amit ha óvatosan pár másodpercig bent tart a szájüregben, majd kifolyatja a száján, de nem öblöget vele, akkor gyorsíthatja a sebgyógyulást.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk