A fogorvos válaszol

Foghuzás utáni panaszok, fehér váladék

Tisztelt dr.nő!Azt szeretném megkérdezni, hogy 5 napja huzták a hátsó alsó rágófogamat és még mindig nagyon érzékeny a „lyuk”. De inkább ugy fogalmaznék, hogy maga az a hus, inyrész ami a lyukat körülveszi. Pirosas és valami fehér is van az uj inyen. Ez valami gyulladás? Menjek vissza az orvoshoz, vagy valamivel öblögessem?köszönöm válaszátPanna

Válasz

A húzás területét nem szabad nyelvvel piszkálni, nem szabad szivogatni, öblögetni!

 Az érzékenység „normális” jelenség foghúzást követően. A fehér réteg a gyógyulásban nagyon fontos szerepet játszó sejtek tömege adja. Nem szabad letörölni!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk