A fogorvos válaszol

Foghúzás utáni repülés

.

Tisztelt Doktornő/Úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 3 napja ki kellett húzni az egyik fogamat, a seb szépen gyógyul nincs vele semmi gondom. Érdeklődnék, hogy nem okoz e gondot, hogy a foghúzás után 6 nappal repülőgéppel kell utaznom? Illetve olvastam olyasmit, hogy észrevétlen gyulladások vagy helytelenül kezelt fogak a légnyomás hatására komolyan fájdalmat okozhatnak, sajnos nekem van egy gyulladásom az egyik gyökérkezelt fogam csúcsán, nem okoz fájdalmat, nincs semmi gondom vele, és kezelve is lesz szájsebész által de nem tudtuk beütemezni a repülés előttre. Mekkora a veszélye annak, hogy ez valamilyen gondot fog okozni a repülés alatt? Előre is köszönöm a választ.

Válasz

A gyökérkezelt fogak jelezhetnejk nyomásvltozás hatására. Érdemes antbiotikumot és fájdalomcsillapítót magával vinnie az útra!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk