A fogorvos válaszol

Foghúzástól való félelem

Szia! Nekem azlenne a problémám, hogy a gyökér kezelt fogam a mai nap folyamán, kilyukadt( a tömésnél).. arra lennék kiváncsi, hogy a húzás, mennyire fájna, mert ez a fog már ugyis haszontalan ((hozzáteszem, orvosom aztmondta, amikor kezelte, hogy csak 1 gyökér van benne …(ez 1 rágó fog)).. És van még 1 fogam, ami fáj, a gyökér kezelést éppen, hogy megusztam, tehát betömték, 1éve van betömve, és most elkezdett néha fájni, hidegre érzékeny.. itt a kérdésem ugyanaz, fájna a huzása, mert gyökér kezelni nem szeretném..Elöre is köszönöm a válaszát!! Ricsike

Válasz

A foghúzás érzéstelenítésben történik, fájdalommentes.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk