A fogorvos válaszol

Fogíny

T. Klaudia

Tisztelt Doktorúr/Doktornő!
Olyan problémával fordulnék Önhöz, hogy alul az ínyem elválik a fogamtól kisebb nyomásra is (pl.:harapás) enyhén fáj is. Többször voltam fogorvosnál fogeltávolítás miatt, kérdeztem, hogy mi lehet ez és hogy milyen kezelési lehetőségek vannak, az volt a válasz, hogy “majd következő alkalommal megnézzük.” Természetesen azóta sem sikerült ebben az ügyben haladnunk. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom ezt kezelni addig itthon, amíg nem kapok időpontot fogászatra?

Válasz

Kedves Kérdező!

Leírása alapján valószínűleg nagyobb mennyiségű íny alatti fogköve lehet, amit kizárólag depurálással, tehát fogkőszedéssel lehet kezelni. Természetesen az elmondottak alapján nem tudunk 100%-os diagnózist adni.

A fogászatban otthoni praktika kizárólag egy létezik: tökéletes szájhigiénia, tökéletes fogápolás. 

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk