A fogorvos válaszol

Fogíny

.

Tisztelt Doktornő/Úr! Volt egy fogam ami régóta gondot okozott,hiába volt betömve érzékeny volt és nagyobbnak éreztem a többinel mintha feljebb lenne..ezèrt kihuzattam egy hete,a lyukkal semmi probléma nem fáj szépen húzodik össze.A gondom az lenne hogy a fogínyem erzékeny oldalt mintha fel lenne sértve,és elötte nap éreztem onnan valami nagyon furcsa keserű ízt utána nem éreztem hogy „piszkálná”a fogínyem.Viszont ma megint igy erzem mintha lenne ott valami es sértve lenne..en arra gondoltam,hogy be van gyulladva vagy gennyes lehet..ezt felvágják?vagy ha már igy éreztem azt a keserű ízt helyre jön magatól?Válaszát köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Kérdésének megválaszolásához egy szájvizsgálat lenne szükséges.

Kontroll céljából kérem keresse fel kezelőorvosát.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk