A fogorvos válaszol

fogíny eltávolítás

Tisztelt Doktor úr! Köszönöm gyors válaszát! Szeretném megkérdezni, hogyan zajlik le egy ilyen lifegő fogíny eltávolítás? Érzéstelenítéssel? Most vettem észre,hogy nem csak rálóg az ínyem,hanem oldal,leghátul is elválik picit a fogamtól. Mire számíthatok a rendelőben? Köszönöm válaszát! Timi

Válasz

Érzéstelenítést követően speciális rádiófrekvenciás készülék segítségével eltávolításra kerül az ínylebeny. Ennek az eljárásnak az előnye, hogy vérzést is csillapít, illetve az íny regenerációja gyorsabb, mint a „hagyományos” szikével történő ínyeltávolítást követően.

A beavatkozás fájdalommentes!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk