A fogorvos válaszol

Fogíny elváltozás

Zekene Eva

Üdvözletem!
4 éve felső kivehető protézist viselek. 1 hete észleltem, hogy az egyik hátsó „fogmederben” halvány fekete elszíneződés van. Sajnos nem tudom mióta, hiszen nem mindennap nézek a protézis alá. Nem fáj, nem érzékeny, nem piszkálja a protézis. Ezt a fogam anno nagyon nehezen vették ki, 2x tisztítani is kellett, nagyon fájdalmasan gyógyult a fogmeder. Ezzel a problémával melyik szakterülete foglalkozik a fogászatnak. Mi lehet ez az elváltozás?
Köszönöm szépen
Éva

Válasz

Kedves Éva!

Érdemes ilyen esetben szájsebész szakorvos kollégát felkeresni. Szájvizsgálatot, illetve röntgen felvételt követően lehet pontosabb képet kapni az észlelt elváltozásról.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk