A fogorvos válaszol

Fogíny gyulladás

L. Anna

Kedves Doktornő/Úr!
Múlt héten voltam a fogorvosomnál aki betömbe az egyik fogamat. Később megnéztem a fogamat a tükörbe és úgy láttam mintha az ínyemre is került volna tömés.Másnap a fogam körül elkezdett feketedni,az ínyem pedig fehéredni és fájt is. Ma visszamentem a fogorvoshoz aki valamilyen gyógyszeres ideiglenes tömest rakott a fogam és az ínyem közé. Ezt a tömést én kivettem és most meg egy lyuk tátong az ínyem és a fogam között.Az orvos még azt is mondta,hogy naponta háromszor öblögessek curasepttel és hogy nagyon ritkán fordul ez elő de lehetséges,hogy allergiás vagyok a tömésre vagy a fogkrémre.De én azt tartom valószínübbnek,hogy tömés került az ínyemre.
A kérdésem az lenne,hogy mit lehetne tenni,vagy magától helyre jön az íny?
Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Véleményem szerint a tömést követően a környező íny fehéredése nem szokványos jelenség, javaslom keresse fel ismét kezelőorvosát. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk