A fogorvos válaszol

Fogíny metszés

G. Emese

Üdvözlöm!
Két héttel ezelőtt begyulladt a fogam. Elmentem fogászatra és metszést csináltak az ínyemen,hogy a genny kijöjjön. 3napig jártam gézcserére az ügyeletre,majd hétfői napin elmentem a saját orvosomhoz,aki kihúzta a bölcsesség fogam. Azzal nincs is problémám,azt mondta az orvos,hogy nem kell visszamennem,de már egy hete a metszés helye még mindig ott van és egy fehér valami lóg ki belőle. Olyan,mintha nem szedték volna ki belőle a gézt. De mivel már nincs orvos és hétvégén nem is lesz,nem tudom mit tehetnék,mert azért érzékeny és nem is érzem jól magam,hogy ott lóg valami fehér cucc.
Az lenne a kérdésem,hogy én azt megpróbálhatom eltávolítani,vagy várnom kell keddig,hogy orvoshoz menjek? Lehet ebből bajom? Előre is köszönöm a válaszát!

Válasz

Kedves Kérdező!

Kérem, keresse fel kezelőorvosát kontroll céljából.

Amennyiben valóban egy kis gézcsíkocska lóg ki a metszésből, úgy annak eltávolítása indokolt. Amennyiben hétfőig bent marad, úgy semmi gond nem lesz belőle.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk