A fogorvos válaszol

Fogínygyulladás és nyirokcsomó duzzanat

Üdvözlöm!Két nappal ezelőtt hatalmas fájdalmat éreztem az ínyem körül. Aztán a nyirokcsomóim is egyre jobban kezdtek felduzzadni az ínyfájdalom hatására. A fogínyem nagyon vörös és már máshol is kijött a fogsoromnál. Nagyon félek hogy ez ínysorvadáshoz is vezethet, mert a fogorvosom azt mondta hogy lehet ez annak az előzménye. Előre is köszönöm a választ!

Válasz

Javaslom, mihamarabb keresse fel kezelőorvosát kontroll céljából. Az érzékeny nyirokcsomó-megnagyobbodás számos kórkép tünete lehet, akár fog eredetű csonthártyagyulladásé is, amit mindenképp kezelni kell.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk