A fogorvos válaszol

Foginygyulladás

.

Tisztelt doktor!Miért lepedékes fehér a nyelvem és miert van állandóan visszatérő fogínygyulladás.Van egy roszz letört fogam lehetséges arról alig hozzáér vmi hideg meleg vagy csak eszek egyből belefájdul.Mit ajánlanak rá.Sensodynét vettem és corosydol öblögetőt.

Válasz

Kedves Kérdező!

Egy rossz, letört fogon egy fognyaki érzékenységre való fogkrém nem fog segíteni. El kell menni fogorvoshoz, aki elmondja majd, mi a teendő a rossz foggal.

A fehér lepedékes nyelv akár egyéb betegség megnyilvánulása is lehet, illetve a nyelv tisztításának hiányából is eredhet.

Az állandó ínygyulladást rendszerint fogkő, felhalmozódó lepedék okozza, előbbit szintén csak fogorvos fogja tudni eltávolítani, így kérem, mindenképpen keressen fel egy szakembert!

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk